Van Leeuwen Juweliers: 50 jaar vakmanschap in de juweliersbranche

Familiebedrijf, opgericht in 1968

Goudinkoop van Leeuwen Juweliers is opgericht door familie van Leeuwen, die van oudsher al werkzaam zijn in de juweliersbranche. Twee gebroeders van Leeuwen startte jaren geleden een juwelierszaak in Schiedam. In de winkel in Schiedam kwamen de broers Van Leeuwen met een idee: Een winkel met juwelen en sieraden en een winkel met brillen en lenzen!

Voorstraat in Dordrecht, 1970

Bekwaam in het vak, vertrouwde taxatie

Door de tientallen jaren ervaring in het vakgebied van goud en zilverwerken kunnen wij u een passend advies geven tijdens een taxatie. Van oorsprong is het onze visie dat u zich op u gemak voelt, door transparant te zijn en samen met u te streven naar een prettig besluit.

Wat doen wij?

Goudinkoop van Leeuwen Juweliers biedt u op diverse locaties de mogelijkheid om uw edelmetalen goud en zilver te laten taxeren, te verkopen of te bewaren. Op diverse plekken in Nederland zijn wij gevestigd met een kantoor. Wilt u langskomen met of zonder afspraak? Welkom!

Het is ons streven u bewust te maken wat uw kostbaarheden waard zijn. Daarvoor kunt u kosteloos en vrijblijvend uw goud en zilver taxeren. Hoe verleidelijk een gunstige goudkoers ook kan zijn, soms kunt u een dierbaar gouden erfstuk of zilveren familiesieraad nu eenmaal beter zelf bewaren dan verkopen. Emotionele waarde is immers onbetaalbaar!

Oud goud laten taxeren? Laat u adviseren op een van onze locaties!

Occasion sieraden verkoop op de 50PlusBeurs

Ieder jaar staan wij op de 50PlusBeurs beurs met onze ocassioncollectie. Wilt u eens een gezellig dagje uit? De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. U kunt ons vinden tussen de talloze gezellige stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Kijkt u eens op 50plusbeurs.nl voor meer informatie.

Komt u ook? Tot ziens bij onze stand!

‘‘Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte sieraden in onze winkel in Dordrecht’’

Goud- en zilverinkoop Van Leeuwen Juweliers
Barendrecht, Bergen op Zoom, Dordrecht, IJselstein, Terneuzen
goudprijsvanleeuwen@gmail.com
Tel: +31 (0) 6 372 273 90

© 2020 Van Leeuwen Juweliers      Privacybeleid