Uw goud verkopen bij

Goud- en zilverinkoop Van Leeuwen Juweliers

Goud verkopen bij Van Leeuwen Juweliers

Goud is een kostbaar edelmetaal wat een waarde behoudt, ook na jarenlang dragen. Wellicht heeft u sieraden van goud die al jarenlang liggen opgeborgen. Gouden kettingen, ringen, armbanden, siergoud of goudgeschenken; Van Leeuwen Goudinkoop taxeert uw sieraden vrijblijvend en geeft u een passend advies!

Waarom willen mensen goud?

De waarde van uw sieraad is afhankelijk van het gehalte goud (legering). Hoe hoger het gehalte goud, hoe zuiverder het sieraad. Goud is in diverse gehaltes te verkopen, zoals in 14-karaats, 18-karaats, 21,6-karaats of andere samenstelling. Ook wordt goud veel gebruikt in combinatie met andere kostbaarheden, zoals edelstenen en diamanten. Wij helpen u graag met het bepalen van de waarde tijdens een bezoek op één van onze locaties.

Buitenlands Goud

Goud vindt zijn oorsprong in verschillende werelddelen, zo ook in bijvoorbeeld in Azië, Amerika of het Midden- Oosten. Wellicht heeft u in het buitenland goud aangeschaft en wilt u graag de waarde weten? Onze taxateurs vertellen u graag meer over de waarde van uw sieraad. Komt u gerust eens langs!

IMG_20160209_211417 v1

Gouden
ringen

Gouden
horloges

DSC_0887

Gouden armbanden

Gouden
colliers

Gouden ringen

Het dragen van gouden ringen is iets kostbaars, maar ook iets van betekenis. Eeuwen geleden werden er al gouden ringen gebruikt als symbool van trouw, vriendschap en liefde. Heeft u gouden ringen die door slijtage in een oude doos zijn beland? Wij helpen u de waarde van dit sieraad in te schatten!

Gouden armbanden

Welke armband heb ik en wat is het waard? Hieronder vindt u enkele benamingen van gouden armbanden die wij taxeren. Uiteraard kunt u bij Goudinkoop van Leeuwen terecht voor allerlei soorten armbanden:

• Buitenlandse armbanden, zoals Marokkaanse armbanden, Turkse armbanden of Surinaamse armbanden
• Gouden slavenarmband
• Gouden vossenstaart armband

Gouden colliers

Ook kunt u bij Goud- en zilverinkoop Van Leeuwen Juweliers terecht voor allerlei soorten gouden colliers, zoals:
• Gouden spang (collier)
• Gouden Venetiaanse collier
• Gouden fantasieschakel collier

Het komt veel voor dat mensen hun gouden collier nauwelijks dragen, waardoor het vervolgens verstopt in het nachtkastje ligt. Dat is zonde, want goud is geld waard!

Gouden horloges (exclusief)

In de vorige eeuw waren gouden horloges geliefd. Misschien heeft u nog wel een gouden Cartier, Garonne of Prismahorloge en draagt u dit niet meer, of wilt u graag de waarde weten van uw gouden horloge. Misschien wilt u graag wat anders kopen? Wij denken graag met u mee!

Wist u dat bij Van Leeuwen Juweliers ook het volgende goud wordt ingenomen?

• Gouden kronen (tanden kronen)
• Gouden munten
• Gouden baren
• Overige producten waar goud in is verwerkt

Goud- en zilverinkoop Van Leeuwen Juweliers
Barendrecht, Bergen op Zoom, Dordrecht, IJselstein, Terneuzen
goudprijsvanleeuwen@gmail.com
Tel: +31 (0) 6 372 273 90

© 2020 Van Leeuwen Juweliers      Privacybeleid